Purion
De vereenvoudigde Purion is op het wezenlijke geconcentreerd en bevat alle basisinformatie met een klik van de duim: De nieuwe boordcomputer Purion staat voor de hoogste efficiëntie en precisie. Het display toont overzichtelijk de belangrijkste informatie.
Afbeelding

Overzichtelijk display
Laadtoestand, snelheid, rijmodus, actieradius, tripafstand, totale afstand.

Goede leesbaarheid
Het van achter verlichte spiegelvrije display maakt het herkennen van de rijgegevens mogelijk.

Focus op het essentiële
Vijf ondersteuningsniveaus, veilige bediening met de duimen, opgeruimd stuur.

Praktische loopondersteuning
De in twee stappen activeerbare loopondersteuning ondersteunt u tot 6 km/h. Dat vergemakkelijkt bijvoorbeeld de passage te voet met inkopen in het mandje.

Eenvoudige diagnose
Via de micro-USB-poort kan de dealer de toestand van uw eBike controleren.

Service-informatie
De optionele interval-weergave herinnert u aan aankomende serviceschema´s.


Afbeelding
Rijmodi
TurboSportTourEcoUit
Directe en maximaal krachtige ondersteuning tot aan de hoogste trapfrequenties voor sportief rijden.Onmiddellijke, krachtige ondersteuning voor terrein en stad.Gelijkmatige ondersteuning voor lange trajecten, met een heldere focus op een grote actieradius.Effectieve, maar zachte ondersteuning, ontworpen op maximale efficiëntie voor grote actieradiussen.Geen ondersteuning, Intuvia blijft de belangrijke informatie verstrekken.

Functionaliteit
  • Accucapaciteit %
  • Alle functionaliteit van een gewone fietscomputer
  • Nog mogelijk te rijden afstand rekening houdend met de huidige accucapaciteit
  • Klok en thermometer
  • Afneembaar scherm
  • Extra bediening aan handvat
  • Start assist tot 6km/h
  • USB-poort ideaal voor opladen van smartphone tijdens het rijden
  • Optimaal schakelaanduiding
  • ...
Service

De optionele feature: de nieuwe service-interval-aanduiding. Zorg dat uw eBike op tijd goed onderhouden wordt. Het onderhoud zorgt voor meer veiligheid en waardebehoud. Zo gaat uw eBike langer mee.

Loopondersteuning

Lopen met uw eBike aan de hand wordt gemakkelijker dankzij de loopondersteuning. De snelheid met deze functie is maximaal 6 km/u (Cruise). Bij de Speed-uitvoering kan de loopondersteuning ook worden gebruikt als starthulp en snelheden tot 18 km/u bereiken.

Schakeladvies

Het systeem van een Bosch eBike herkent of u in het optimale efficiëntiebereik rijdt en geeft eventueel advies om naar een hogere of lagere versnelling te schakelen. Heel simpel, gewoon met een pijlsymbool. Het resultaat: een prettiger rijgevoel en maximaal bereik.


Afbeelding
Nyon display

Navigatie, smartphone-functionaliteit, fitness coach en nog veel meer. Ontdek de Bosch Nyon display! Optioneel verkrijgbaar.

Lees meer →


Afbeelding
Handleiding Bosch Intuvia-display

Op zoek naar alle details over elke functionaliteit van de Bosch Intuvia display? Meer weten over de boordcomputer, walk-assist of bedieningseenheid? Download hier de handleiding over deze intuitieve display!

Download →