De Meester fietsen - scooters bvba

De Meester fietsen - scooters bvba is al 30 jaar gepassioneerd ebike - fiets & (motor)scooter dealer. Op deze pagina vindt u al onze contact gegevens. 

Contact

De Meester fietsen - scooters bvba
Antwerpsestraat 68-70
2845 Niel
03  888 10 35
info@rijwielendemeester.be
BTW n°: BE 0896752528

Openingsuren
ma | wo | do | vr9u-12u30 | 13u30-18u
za9u-17u
di | zogesloten

E-bike, Fiets of Scooter

Bent u van plan om een elektrische fiets*, fiets** of scooter*** aan te schaffen? Wij zijn gepassioneerd tweewieler verdeelpunt met meer dan 30 jaar ervaring. U kan dan ook bij ons terecht voor een verkennend gesprek of gedetailleerde uiteenzetting van elk product. 

E-bike specialisatie

Daarnaast zijn wij Riese und Müller ebike Erlebnis-Store | Experience-Store. Wij hebben steeds een hele reeks testmodellen beschikbaar*. Ontdek het NuVinci traploos & automatisch systemen, ervaar een Gates Carbon drive systeem of trap eens vlot door tot 45km/h met een speed pedelec. Vaak kunnen wij zelfs met u meerijden om een begeleide testrit te verzorgen. Zo kunnen wij tijdens het rijden antwoorden op al uw vragen en u voorzien van extra informatie waar nodig. Kom daarom langs voor meer uitleg of een vrijblijvende test met één of meer van onze beschikbare modellen. Maakt u graag een afspraak? Contacteer ons via het formulier hiernaast.

* Als Erlebnis-Store hebben wij steeds om en bij de 10 modellen in test! Wij voorzien steeds een brede variatie aan ebikes met minstens 1 testmodel per schakelsysteem. Zo kan u zeker elk schakelsysteem testen. Elk model in elk schakelsysteem is jammer genoeg niet mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden!

** Wij hebben steeds een ruime voorraad fietsen op stock waarmee u kan testen. Voor fietsen niet in stock kunnen we samen de mogelijkheden bekijken. Vraag ons naar de mogelijkheden!

*** Scooters en motorscooters kunnen we jammer genoeg niet in test aanbieden. Contacteer ons echter naar de mogelijkheden om via de invoerder aanvraag te doen.

Contacteer ons, maak een afspraak, een testrit*, ...


Afbeelding
Parkeren

Als u met de wagen komt hebben wij achteraan onze winkel parkeergelegenheid die via de Albertstraat (ter hoogte van nr. 16) te bereiken is. Daarnaast vindt u op wandelafstand (1 min.) een ruime parking van supermarkt keten Carrefour.

  • Parkeerplaats showroom: ter hoogte van Albertstraat 16, 2845 Niel doorgang op uw linkerkant inrijden
  • Carrefour parking: Antwerpsestraat 43, 2845 Niel
Afbeelding
Wij zijn Riese und Muller Experience-Store!

In de Erlebnis-Store staan de fietsen van Riese & Müller in het middelpunt van het fietsenaanbod.

Lees meer →