Niu MPro

 • 25 of 45km/h
 • 1536Wh (32Ah)
 • Bosch 1200W motor
Niu
Prijs
€ 2.299,00
Heb je graag wat extra info over dit model? Contacteer ons of kom langs in onze showroom!

Beschrijving

De NIU M-serie: STYLE. SMART. FUN. Deze NIU M-series is een combinatie van een slim design en stijl. Deze compactere elektrische scooter heeft een Bosch naafmotor in het achterwiel en LG lithium-ion batterij die slechts 8,3kg weegt. Deze biedt een realistische range tot 60km. De M-serie is lichter dan zijn broer de N-serie en daarom zeer wendbaar in de stad.

Technische specificaties

Motor type
Naafmotor
Max. koppel
110Nm
Max. vermogen
1200W
Power Management
Ja
Snelheid max.
25* of 45km/h
Rijbewijs
Geen (25km/h), min. AM of rijbewijs B (45km/h)
Accu inhoud
32Ah
Lader
230V
Oplaadtijd
6u voor 100%
Voltage
48V
Power cellen
LG cellen
Max. range
60km
EBS (Braking Recovery)
Ja
Batterij management systeem (BMS)
Ja
Achtervering
Oliegevulde, direct werkende schokbreker
Voorvork
Oliegevulde, direct werkende schokbreker
Remmen achteraan
Schijfrem
Remmen vooraan
Trommelrem
Afmeting (L/B/H)
1640mm/657mm/1099mm
LED verlichting
Ja
Afbeelding
Bosch motor

Een krachtige, hoogwaardige Bosch-motor met een sportief karakter en uitstekende acceleratie. Bovendien is hij ontzettend stil en biedt hij een zeer hoge energie-efficiëntie.

Afbeelding
Accu
A NIU Lithium Experience. NIU slaagde erin 18650 LG of Panasonic lithium batterij cellen in een accu onder te brengen. Goed voor zo'n 60km (MPro) of 100km (M+) realistische autonomie. Deze accu weegt slecht 8,3kg (MPro) / 11kg (M+), heeft een handvat en is daardoor eenvoudig mee te nemen en de laden uit de scooter.
Afbeelding
NIU app

GPS / Anti-Diefstal / Traceersysteem / Scooter Diagnostiek / Helpcenter De NIU e-scooter is steeds verbonden met je smartphone via een intelligente app. De NIU heeft een computer die voortduren communiceert met de cloud zodat je real-time gegevens kan ontvangen op je mobiele telefoon voor anti-diefstal meldingen, dagelijkse rijgewoontes, diagnostiek, vermogen, en navigatie.

Afbeelding
360° bescherming

Slimme accu. Slimme bescherming. NIU heeft PACK* technologie, gebruikt door toonaangevende automobielfabrikanten wereldwijd, toegepast om een “schild” rond elke individuele cel te creëren om de integriteit van de volledige accu te beschermen. Tegelijkertijd verzekert het BMS real-time controle van de spanning, stroom, en temperatuur van de accu: 

 • Bescherming tegen overladen
 • Preventie van Kortsluiting
 • Temperatuurcontrole
 • Bescherming tegen overontlading
 • Preventie tegen Overstroom
 • Gelijkschakeling cellen
Afbeelding
Elektrisch remsysteem (EBS)

Remmen met intelligentie. Het EBS op deze NIU scooter maakt je rit niet enkel veiliger, het herwint ook energie voor het systeem. Gemiddeld levert het EBS 6% accucapaciteit, oftewel een bereik van 4km.

Afbeelding
Field Oriented Controller (FOC)

Het NIU FOC (Field Oriented Control) systeem werd gebouwd in samenwerking met BOSCH om een moderne, geavanceerde aandrijving te creëren. Door het perfecte evenwicht tussen prestaties en energieverbruik is de FOC belangrijk bij het vinden van een balans tussen bereik en snelheid.

De FOC is als het ware het brein dat de motor in real-time aanstuurt. Het herkent de omstandigheden waarin je rijdt en communiceert direct met de motor om zo optimaal mogelijk te presteren. De FOC kan de diagnostiek van de scooter aanvoelen, iets wat je als bestuurder niet kan zien, en beslissen hoe de motor zal reageren op de eisen die je eraan stelt.

Afbeelding
Actieradius
Een handig verkenningsvoertuig moet ook op een handige manier herladen kunnen worden. De NIU e-scooter verlengt het bereik met 20km in de tijd die nodig is om een maaltijd te nuttigen. De accu is tijdens een korte nachtrust volledig opgeladen, wat je 3-4 volle dagen of ongeveer 60km oplevert. Voor de NIU N-GT, N-Pro & M+ is een volledig laadbeurt nog slechts 3,5u.

Waarom kiezen voor ons?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Alleen bekende merken
 • Gepassioneerd team
 • Ruime voorraad
 • Persoonlijke begeleiding
 • Onderhoud op afspraak

Over ons →

Onderhoud- & reparatie dienst!

 1. Onderhoud en reparatie alle bekende merken
 2. Enkel kwalitatieve wisselstukken
 3. Vakmensen met kennis van zaken 
 4. Snelle hersteldienst
 5. Onderhoud op afspraak
 6. Economische tarieven

Maak een afspraak! →

Kom langs in onze showroom!

Geniet van persoonlijk advies
en ervaar onze producten
in een moderne showroom.

Antwerpsestraat 68
2845 Niel
Tel. 03 888 10 35

Contactgegevens →

De Vlaamse overheid biedt premies
tot 750€ voor elektrische scooters.

Ontdek meer →