Nuvinci traploos

Perfect voor eBikes

De revolutionaire Nuvinci N380 naaf is om meerdere redenen perfect voor elektrische fietsen. Het traploos schakelen, ook onder belasting, is perfect voor de eBike met Bosch motoren want die leveren permanent vermogen. De unieke N380 versnellingsnaaf van de Nfinity productgroep geeft u de mogelijkheid om de overbrengingsverhouding tussen de pedalen en het achterwiel in een continue beweging te veranderen. U draait een klein beetje aan de draaischakelaar op het stuur en de overbrengingsverhouding wordt traploos aangepast. Dit gaat altijd heel gemakkelijk en comfortabel waarbij het niet uitmaakt of u aan het freewheelen bent, de pedalen vol belast of dat u staat te wachten voor een stoplicht. Daarnaast is de N380 vrijwel onderhoudsvrij omdat het een gesloten systeem is. Hij is bovendien ontworpen om het hogere koppel van een eBike aan te kunnen.

 

Kenmerken:

  • Traploos schakelen
  • Moeiteloos schakelen zelfs onder belasting
  • Groter versnellingsbereik dan vele conventionele schakelsystemen
  • Kan steeds het hoge koppel aan van alle Bosch motoren
  • Steeds compatibel met Gates beltdrive

 

Afbeelding
Afbeelding

Afbeelding
Gates beltdrive

Het merk Riese und Muller voorziet enkele modellen die het Nuvinci traploos schakelsysteem combineren met een Gates riemaandrijving. Op deze manier wordt de fiets heel onderhoudsarm en duurzaam waardoor hij de perfecte partner wordt voor dagelijks gebruik.
Ontdek de modellen onder de rubriek e-bike met dubbele vering, e-bike met enkele vering of e-cargo en filter op 'Nuvinci traploos' en 'Riem'

Meer weten over de Gates riemaandrijving?

Lees verder →

Afbeelding
Testrit

Als Erlebnis-Store | Experience-Store voor Riese und Muller hebben wij steeds een eBike met Nuvinci traploos systeem in test staan. Wij leggen u alles in detail uit en u kan in vele gevallen genieten van een begeleide testrit voor een optimale ervaring met het product.

Vraag een testrit aan! →


Afbeelding
Shimano naaf

Weinig onderhoud, budget vriendelijk en schakelen wanneer je wil. 

Lees verder →

Afbeelding
Nuvinci naaf automatisch

Altijd de juiste versnelling, volledig automatisch, niets meer doen als enkel genieten van uw rit!

Lees verder →

Afbeelding
Rohloff naaf

De Rolls Royce onder de fiets versnellingsnaven.

Lees verder →

Afbeelding
Derailleur

Sportief schakelen, minste rolweerstand maar onderhevig aan onderhoud en zorg. Ideaal voor sportievelingen en high speed fietsers. Haalt het meeste uit uw accu mits correct schakelen.

Lees verder →