Afbeelding
PW motor

Er zijn 2 voorname voordelen van een centraal gemonteerde motor zoals de Yamaha PW serie. Eerst en vooral kan op deze manier kan het schakelsysteem op de meest ideale manier in het eBike systeem worden opgenomen. Ten tweede is centrale motor ideaal voor de gewichtsverdeling van de fiets. Een motor centraal onderin het frame zorgt voor een veel betere balans dan bijvoorbeeld een voor- of achterwielmotor. De PW motor is erg compact omdat de motor zijn kracht direct op de centrale as overbrengt. De PW motor heeft erg veel koppel wat helpt bij heuvels en lastiger parcours. De PW motor kan zowel in comfort fietsen als wat meer sportievere modellen gemonteerd worden. Dit omdat hij een erg veelzijdig en intuïtief karakter heeft. 

3 sensoren technologie: kracht-, snelheid-, omwentelingsensor. Lees verder →

Afbeelding
Afbeelding
PW serie25km/h45km/h
Vermogen250Watt500Watt
Montagecentraal in framecentraal in frame
Piek koppel70Nm70Nm
Continue koppel80Nm80Nm
Aandrijvingdirect op asdirect opas
Gewicht3,5kg3,5kg

Afbeelding
PW-X motor

Voorzien voor high-end eMTB's: Krachtiger - compacter & lichter - Snellere respons. Dit vat in het kort de voornaamste punten van de PX-X motor samen.

Compact & Licht: Yamaha brengt met de PW-X motor een motor die 380g lichter is dan de PW serie door lichtere componenten. Hierdoor kan het frame design voor eMTB's sterk verbeterd worden. 

Krachtig:door een verbeterd design kan de motor beter op ideale temperatuur gehouden worden waardoor een extra krachtige modus mogelijk is. De motor levert meer controle, in zowel hoge als erg lage cadans en is beter in balans bij korte meer technische parcours. 

Snelle respons: minder mechnische wrijving dus minder verlies en meer efficiëntie. Dit zorgt voor een sterk verbeterde respons van de motor in alle omstandigheden.

PW-X serie 
Kracht250Watt
Maximale ondersteuning25km/h
Maximum koppel70Nm (High/STD/Eco/+Eco), 80 Nm* (EXPW mode) 
Maximum omwenteling120 rpm* (EXPW mode) 
110 rpm   (High/STD/Eco/+Eco)
Ondersteuningen5 modes
-EXPW/320
-HIGH/280
-STD/190
-ECO/100
-+ECO/50
Gewicht 3,1kg

* afhankelijk van accu conditie en omstandigheden

Compact & licht

Afbeelding
Afbeelding

Krachtig

Afbeelding
Afbeelding

Snelle respons

Afbeelding
Afbeelding