Coboc SEVEN Vesterbro

 • 15,6kg
 • Single speed
 • Verlichting
Coboc
Maat
L
Prijs
Zo laag als 2.999,00 € Normale prijs 3.799,00 €
Heeft u graag wat meer info over dit model? Contacteer ons of kom langs in onze showroom!

Beschrijving

SALE

€ 3799

Nu: € 2999

 

Gekleed voor het werk of voor een uitstapje in je vrije tijd? Door het stijlvolle design en de uitmuntende e-bike technologie van de 15,6kg lichte Coboc SEVEN Vesterbro laat je graag de wagen achterwege. Uitgerust met alle noodzakelijke veiligheidskenmerken, geïntegreerd achterlicht, app connectivity, comfortabel zadel en de geconcentreerde kracht van de elektrische motor geeft dit model een wow effect! Dankzij de smart connectivity fiets je in no time en zonder frustaties in volle vrijheid doorheen het dagelijkse verkeer. De Coboc SEVEN Vesterbro is duidelijk één van de meest exclusieve en harmonieuze modellen.

De Coboc ONE (Soho, Brooklyn, Berlin, Rome) zijn single speed e-bikes die de focus houden op het puur essentiële. De Coboc Seven (Montreal, Vesterbro, Kanda, Villette) bieden wat meer met een volwaardig versnelling systeem en spatborden.

Coboc staat voor betrouwbaarheid, stedelijke sportiviteit, stijlvolle elegantie maar bovenal voor een nieuwe generatie elektrische fietsen. Door het opmerkelijke minimalistische design, de geavanceerde technologische innovaties en Coboc’s eigen E-Drive is de Heidelbergse onderneming een pionier in het tijdperk van elektrische fietsen. Coboc is gefocust op het ontwikkelen van een premium, bijna gewichtloze, elektrische fiets met uitstekende rijprestaties, strak en trendy design die er op het eerste zicht niet uitziet als een e-bike.

Technische specificaties

Frame
Heren
Motor type
Coboc Bafang Gear Drive
Motor karakter
Sport
Motor positie
Achterwiel
Max. ondersteuning
25km/h
Display
Coboc LED frame display
Walk assist
Nee
Batterij
Coboc LG Intube 352Wh, 9,6Ah, 36V
Standaard accu grootte
352Wh
Range
80km
Positie accu
In Frame
Uitneembare accu
Nee
Versnellingen
Single speed
Type overbrenging
Ketting
Overbrenging
48-17T
Remmen
Schijfremmen, hydraulisch
Remmen type
Shimano disk brakes, rotor 160 mm
Voorvork type
Carbon Track Fork
Voorlicht
Supernova E3 E-Bike Mini (max. 5 W)
Achterlicht
Coboc Integrated LED-Light
Banden
Schwalbe Kojak 622-35
Wielmaat
28"
Spatborden
Curana C-Lit 40mm
Zadelpen
Vast
Modeljaar
2019
Gewicht
15.6 kg
Afbeelding
Achterwiel motor

Deze 36V 250W 'Gear drive motor' is een motor met tandwielaandrijving en is lichter en kleiner dan een direct drive motor. De aandrijving zorgt voor een efficiënt verbruik bij vertrek en heuvelachtig terrein en gebeurt geheel automatisch binnenin de motor. De geïntegreerde vrijloopkoppeling bij de ‘Coboc fietsen’ zorgt er ook voor dat de motor niet continu kan draaien en dus geen permanent remeffect heeft. Hierdoor is het fietsen aangenaam en comfortabel, zelfs als de stroom is uitgeschakeld of als de batterij leeg is.  

Afbeelding
LED display
Het LED display zit subtiel verwerkt in de bovenbuis van het frame. Aan de hand van deze 5 LED's kan je de energiestatus van de accu afleiden.
Afbeelding
Coboc E-Drive

Het Coboc E-Drive stemt automatisch en intelligent de motorische ondersteuning af op de rijsituatie. De torsiesensor, gemonteerd in de trapas, meet zowel de pedaalbeweging als het koppelmoment van de berijder. De Coboc Controller evalueert de resultaten precies en stuurt de elektromotor precies en exact aan. De motorondersteuning is individueel aan te passen aan de voorkeuren van de bestuurder, via de Coboc-app. Als u de huidige software hebt geïnstalleerd en als uw fiets compatibel is met de app, kunt u de volgende parameters wijzigen: 

CONSTANTE KRACHT
Deze parameter bepaalt de basismotorondersteuning. Door deze waarde te wijzigen, kunt u de constante motorondersteuning verhogen of verlagen, onafhankelijk van uw individuele trapkracht.

ONDERSTEUNING
Past het deel van de rijprestaties en motorvermogen aan. Het kiezen van hoge waarden betekent kiezen voor sterke motorondersteuning. Terwijl lagere waarden de motorische ondersteuning van menselijke kracht verminderen.

START BOOST
Hier kun je het startgedrag van je e-bike beïnvloeden. Hoe hoger de waarde, hoe sneller uw fiets start. Als u de voorkeur geeft aan een zachtere start, kiest u lagere waarden.

Opmerking: verhogen van de waarden resulteert automatisch in het verlagen van de actieradius.

Coboc batterij opladen
Batterij & Opladen

De lithium-ionbatterij wordt in Duitsland vervaardigd en is in de onderbuis gemonteerd. Bestaande uit LG-ronde cellen van hoge kwaliteit heeft deze een spanning van 36V en een capaciteit van 352 Wh (9,6 Ah). Gemiddeld brengt dit een range van 80km. De batterij kan niet verwijderd worden. Opladen doe je met een magnetische fiche die je inplugt op het frame. Een volledige oplaadbeurt neemt 2,5 uur in beslag. 

Coboc verlichting
Verlichting

De Coboc SEVEN elektrische fietsen zijn uitgerust met verlichting. Het achterlicht zit mee verwerkt in het frame voor een minimalistische look. De verlichting werkt op de accu van de fiets.

Coboc smartphone app
Smartphone app

De Coboc-app is beschikbaar voor de smartphone-besturingssystemen IOS en Android en kan gratis worden gedownload in de App Store of op Google Play. De Coboc-app biedt: navigatie, een zicht op: snelheid, resterende bereik, aankomsttijd, motorvermogen, batterijtemperatuur, resterende capaciteit, ... Maar je kan ook belangrijke settings van je Coboc fiets aanpassen en data bijhouden!

B2B-Service-Tool Cobox
B2B-Service-Tool Cobox

Wij als Coboc-dealer beschikken over de nieuwe B2B-service-tool Cobox. Met deze tool kunnen we de firmware van het aandrijfsysteem draadloos via de smartphone bijwerken, foutdiagnostiek uitvoeren en foutcodes uitlezen. Bovendien biedt de Cobox de nieuwe functies voor het verkrijgen van informatie over de totale afgelegde afstand, gebruikstijd en laadcycli, het afstemmen van motorparameters en het afdrukken van een onderhoudsrapport. Met deze tool verzekeren we dus een volledige service op jou Coboc elektrische fiets.

Waarom kiezen voor ons?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Alleen bekende merken
 • Gepassioneerd team
 • Ruime voorraad
 • Persoonlijke begeleiding
 • Onderhoud op afspraak

Over ons →

Onderhoud- & reparatie dienst!

 1. Onderhoud en reparatie alle bekende merken
 2. Enkel kwalitatieve wisselstukken
 3. Vakmensen met kennis van zaken 
 4. Snelle hersteldienst
 5. Onderhoud op afspraak
 6. Economische tarieven

Maak een afspraak! →

Kom langs in onze showroom!

Geniet van persoonlijk advies
en ervaar onze producten
in een moderne showroom.

Antwerpsestraat 68
2845 Niel
Tel. 03 888 10 35

Contactgegevens →