Afbeelding
KBC Fietsleasing

Heeft uw bedrijf een overeenkomst met KBC Autolease en komt u in aanmerking om via uw werkgever een fiets of elektrische fiets te leasen? Dan kan u alvast bij ons terecht als dealer voor uw keuze en naservice. Wij zijn partner van KBC Autolease om alle werknemers die in aanmerking komen voor fietsleasing bij te staan in het aankoopproces en service naverkoop voor onderstaande merken.

Merken:

eBikes
- Riese und Müller 
- Giant
- Victoria
- Gazelle

Fietsen
- Achielle
- Giant
- Gazelle


Ik mag een fiets uitzoeken!
 Is uw werkgever klant en komt u in aanmerking voor het leasen van een fiets?
Via uw dienst HR zal u de nodige informatie ontvangen voor het uitkiezen van uw gewenste fiets. Belangrijk is dat u weet wat uw bedrijf aanreikt qua mogelijkheden. Zo kunnen wij u optimaal begeleiden in het aankoopproces van de juiste fiets of ebike. Informeer u daarom goed op voorhand bij uw dienst HR!

Bedrijven met interesse!?
Hebt u vragen rond fietsleasing of bent u benieuwd hoe dit werkt voor u als bedrijf? 
Contacteer KBC Autolease naar de mogelijkheden via KBC Autolease

Werknemers met interesse!?
Interesse in een formule waarbij je een fiets kan leasen? Contacteer de HR dienst op uw eigen bedrijf en vraag naar de mogelijkheden.

KBC fietsleasing klanten

Onderstaande bedrijven en hun werknemers zijn voorbeelden van leasing klanten van KBC die  bij ons terecht kunnen voor de begeleiding in het leasing proces en de keuze van een fiets of ebike. Is uw bedrijf ook klant bij KBC voor fietsleasing? Dan kan ook u uiteraard terecht bij ons. Contacteer ons!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding