R&M Delite GT vario HS

 • Enviolo Optimized
 • Gates riemaandrijving
 • Dubbele vering
Riese und Müller
Maat
47cm
51cm
56cm
Bestel via onderstaand contactformulier. Betaling via overschrijving!

Beschrijving

De Delite GT vario HS van Riese & Müller is het high-end model in ons gamma. Deze elektrische fiets is voorzien van standaard 500Wh ingewerkte accu capaciteit en een dubbel geveerd frame. De 'GT' aanduiding wijst op de brede 'Fat Tire Road' banden voor extra comfort en balans. Deze versie is de 'vario HS'-variant gekenmerkt door het onderhoudsarme en naadloos schakelende Enviolo binnenversnelling schakelsysteem in de naaf. Dit systeem komt met Gates riemaandrijving wat extra bijdraagt aan de duurzaamheid van deze ebike. De R&M Delite GT vario HS krijgt een Bosch Performance 'Speed' motor Gen.4 centraal in het frame ingebouwd. Een high-speed ebike motor met 75Nm hoog koppel. De Delite belooft dus een unieke rij-ervaring vol kracht en comfort.

Naast deze GT vario HS-variant biedt de Delite nog versies met een efficiënte en sportieve 'touring'-variant met derailleur of hoogwaardige elektronische 'rohloff' versnellingsnaaf. De eerste versie biedt meer efficiëntie en sportiviteit maar vergt persoonlijk onderhoud aan ketting en tandwielen. De rohloff variant, gecombineerd met riem, is het summum: efficiëntie gekoppeld aan duurzaamheid en weinig onderhoud.

Liever een een low-speed elektrische fiets? Deze Delite komt ook in 25km/h varianten. Nood aan meer accucapaciteit? Kies dan voor de Superdelite met standaard 1.000Wh. Bekijk het overzicht op onze categorie pagina. Bekijk zeker ook de lijst opties en upgrade zoals: Bosch ABS, Bosch SmartphoneHub, GX optie of Fox-vering onderaan de pagina.

Technische specificaties

Frame
Heren
Motor type
Bosch Performance Speed Gen.4
Motor karakter
Speed
Motor positie
Centraal
Max. ondersteuning
tot 45km/h*
Max. koppel
75Nm
Display
Bosch Intuvia
Walk assist
Ja
Batterij
Bosch PowerTube 500Wh, 13,4Ah, 36V
Standaard accu grootte
500Wh
DualBattery (1000Wh)
Standaard
Range
Zie Bosch actieradius calculator
Positie accu
In Frame
Uitneembare accu
Ja
Standaard laadtijd
ca. 4,5 uur
Versnellingen
Enviolo Optimized traploos
Versnellingen achter
Enviolo 380 R&M Custom
Schakelhendel
Enviolo grip shift, continuous
Crankstel
FSA/Riese & Müller, 170 mm
Type overbrenging
Riem
Overbrenging
Gates kevlar riem CDX
Cassette
24T, for Gates drive belt CDX
Voorblad
55T, for Gates drive belt CDX
Remmen
Schijfremmen, hydraulisch
Remhendel
Magura MT5/MT4
Remmen type
Magura MT5/MT4
Achtervering
Ja
Achtervering
Suntour RS-19 100mm
Voorlicht
Supernova M99 Mini Pro-45
Achterlicht
Supernova M99 TL, remlicht & kentekenverlichting
Banden
Schwalbe Super Moto X 62-584
Band type
Comfort+, Fat tire (road)
Voorwielnaaf
Novatec Boost, QR, 32H
Achterwielnaaf
Enviolo 380 R&M Custom, 36H
Wielmaat
27,5"
Velgen
Rodi Tryp35, 27,5"
Slot
ABUS Bordo Plus Alarm
Spatborden
SKS A65R
Handvatten
Ergon, ergonomisch
Stuur
Humpert ergotec ErgoXXL, 31,8 mm
Stuurpen
Humpert ergotec Barracuda Evo, 90 mm, 20°
Verstelbare stuurpen
Ja
Zadel
Selle Royal New Lookin Moderate Male
Zadelpen
Vast
Zadelpen type
Satori Trident
Pedalen
VP-183
Modeljaar
2020
Enviolo Enviolo Optimized

Deze eBike is uitgerust met de Enviolo Enviolo Optimized traploze versnellingsnaaf. Dit type versnelling is uiterst geschikt voor de elektrische fiets omdat hij naadloos schakelt waardoor u altijd de juiste versnelling heeft. Hij heeft bovendien een groter bereik dan de traditionele naven. Via de draaihendel aan het stuur kan u eenvoudig de versnelling zwaarder of lichter afstellen. De Enviolo Enviolo Optimized naaf is dus zeer comfortabel en bovendien onderhoudsarm.  Lees verder →

Gates belt drive

Deze eBike heeft een Gates belt drive aandrijving. Geen traditionele ketting dus! De riemaandrijving is op de Riese und Muller fietsen altijd met de Nuvinci naafversnelling. Deze combinaties maakt hem uiterst onderhoudsarm en ideaal voor dagelijkse ritten. Lees verder →

Afbeelding
Fat Tyres

Dit model is uitgerust met de Fat tyre - optie. Deze banden zijn breder en bieden meer demping. Toch blijft de breedte van het loopvlak hetzelfde dan bij een normale band waardoor de rolweerstand dezelfde blijft. Ideaal voor wat stevigere ritten over uitdagendere parcours of gewoon voor mensen die voor optimaal comfort kiezen.

Afbeelding
Schijfremmen

De sportievere modellen krijgen hydraulische schijfremmen gemonteerd. Deze zorgen voor krachtige en doseerbare stopkracht. De speed pedelecs krijgen in vele gevallen een upgrade in kwaliteit ten opzicht van hun 25km/h variant.

Control Technology

Deze elektrische fiets is voorzien van de Riese und Müller Control Technology. Dit wil zeggen dat de eBike zowel vooraan als achteraan voorzien is van een vering waardoor hij uiterst comfortabel is en een optimale wegligging heeft.
Lees meer →

Speed Pedelec

Dit model is een speed pedelec met een 350 watt centrale Bosch Performance Speed motor. Deze motor ondersteunt tot 45km/h. Dit wil zeggen: verzekering, helm en nummerplaat. Lees verder →

Afbeelding
PowerTube

Deze eBike heeft de Bosch PowerTube 500 accu die praktisch gebruik en style combineert: De nieuwe accu van Bosch biedt geavanceerde lithium-ion-technologie in een kleiner, elegant alu-design en laat zich volledig integreren in het frame. Onzichtbaar en goed beschermd ingebouwd, bewijst de PowerTube 500 zich als bijzonder comfortabel.

Intuvia display

Met Intuvia bestuurt u uw eBike eenvoudig en intuïtief. Het display is bij alle lichtverhoudingen ideaal afleesbaar. Dankzij de afzonderlijke bedieningseenheid blijven uw handen veilig aan het stuur. U hebt altijd alle reisgegevens optimaal in het zicht. Met het schakeladvies rijdt u altijd efficiënt in de juiste versnelling: dat ontziet de accu en verhoogt uw actieradius. Lees meer →

Bosch eBike ABS

eBike-rijden wordt nu nog veiliger: Bosch, de leidende aanbieder van veiligheidstechniek voor motorvoertuigen, brengt met het Bosch eBike-ABS het eerste antiblokkeersysteem voor eBikes op de markt. Lees verder →

Bosch Performance Line Speed (Gen. 4)

Deze eBike heeft de Bosch Performance Line Speed* Gen. 4 motor centraal in het frame. De Performance Line is gericht op snelheid en biedt naast 75Nm ook 340% ondersteuning. Hij wordt gemonteerd in speedpedelecs en is perfect voor commuting (woon-werk) in alle comfort. 
Lees verder →

*De aanduiding 'Speed' geeft aan dat deze motor sneller dan 25km/h kan aandrijven. De eindsnelheid (potentieel tot 45km/h) is afhankelijk van de persoonlijke inbreng en het gekozen versnellingen-systeem. Zo biedt Bosch een eBike waarbij de rijervaring het echte 'fietsen' benadert.

Bosch eBike Expert

 • Verkozen op basis van deskundigheid
 • Geschoold personeel
 • Breed gamma Bosch fietsen
 • Servicegericht
 • Testfietsen beschikbaar

Bosch eBike Expert

Meer info →

Actieradius

Hoe ver kan ik rijden met deze eBike?
Dat hangt af van vele factoren! Ontdek
wat er van invloed is door een simulatie
uit te voeren met de Bosch simulator: 

Simuleer jou actieradius →

Waarom kiezen voor ons?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Alleen bekende merken
 • Gepassioneerd team
 • Ruime voorraad
 • Persoonlijke begeleiding
 • Onderhoud op afspraak

Over ons →

Onderhoud- & reparatie dienst!

 1. Onderhoud en reparatie alle bekende merken
 2. Enkel kwalitatieve wisselstukken
 3. Vakmensen met kennis van zaken 
 4. Snelle hersteldienst
 5. Onderhoud op afspraak
 6. Economische tarieven

Maak een afspraak! →

Kom langs in onze showroom!

Geniet van persoonlijk advies
en ervaar onze producten
in een moderne showroom.

Antwerpsestraat 68
2845 Niel
Tel. 03 888 10 35

Contactgegevens →

R&M - What's new for 2020?

Riese und muller 2020

Bekijk onze video over de nieuwigheden die Riese und Müller voor 2020 te bieden heeft.

Youtube-link

Afbeelding
Helm NTA gekeurd

Bij een speedpedelec hoort een NTA gekeurde helm. Om gebruikers van snelle elektrische fietsen te voorzien van een geschikte helm, heeft een internationale projectgroep de eisen aan een dergelijke helm in NTA 8776 vastgelegd. Wij bieden dit type helm aan in ons gamma zodat u veilig en conform de baan op kan. Modellen en prijzen in onze winkel!

Afbeelding
Bagagedrager

Maakt de montage van lichte fietstassen mogelijk, optioneel voor alleen GT-modellen, niet in combinatie met GX-optie, zonder meerprijs selecteerbaar.
Prijs: 0,00€

Bosch eBike ABS

Voor Superdelite, Delite & Homage (niet voor mountain-versies, niet in comabinatie met Fox, SmartphoneHub, GX-optie). Prijs: 509,90€
Lees verder → 

Afbeelding
Fox vering

Luchtvering Fox upgrade: Vork Fox Float 34 Performance Boost/veerelement Fox DPS, voor GT-modellen 100 mm veerweg, voor GX-optie 140 mm veerweg, niet in combinatie met ABS.
Prijs: 611,90€

Superdelite voordrager
Voordrager

Voordrager voor Superdelite, Delite, Supercharger2 of Nevo. Nevo: niet voor HS-modellen.
Prijs: € 101,90 

RX Chip

Hardware voor Riese und Müller RX Connect.
Prijs: 101,90€
Lees verder → 

Bosch Kiox display

Optioneel Bosch Kiox display. Voor Superdelite, Delite, Homage, Supercharger, Charger. Standaard bij Delite GTS. Prijs: 101,90€
Lees verder →

GX optie

140mm veerweg, Fat Tire All-terrain, verlaagbare zadelpen, Ergon zadel, Flat-pedalen, Ergon bar-ends. Niet in comabinatie met ABS, fietstassenhouder. Prijs: 203,90€