Niu N-GT

 • tot 70km/h
 • 4200Wh accu
 • Bosch 3000W motor
Niu
Prijs
Zo laag als 4.499,00 €
Heeft u graag wat meer info over dit model? Contacteer ons of kom langs in onze showroom!

Beschrijving

Deze NIU N-GT is gebouwd voor snelheid. Hij heeft 3 standen (SPORT, DYNAMISCH en E-SAVE). In de SPORT stand biedt dit model een topsnelheid van 70km/h. De NIU N-Series gebruikt de modernste lithium-ion accupakketten (Gefabriceerd door Panasonic, Samsung en LG) met een garantie van twee jaar. Door het gewicht van slechts 11 kg / stuk kan je de NIU accu makkelijk meedragen voor opladen op kantoor of thuis. Deze N-GT krijgt standaard 2 accu's mee. Goed voor 2x 60V 35Ah. Het 2100Wh x 2 accupakket is binnen 3,5 uur volledig opgeladen, levert een bereik van 100km (tot 160km in E-SAVE modus). NIU sloeg de handen in elkaar met BOSCH om een ultra-efficiënte en slimme motor voor de toekomstige e-scooters te bouwen. De kern van deze samenwerking bestaat uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat ze speciaal ontwikkelden voor de 3000W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. NIU koppelt de door FOC geoptimaliseerde motor aan een EBS tweevoudig remsysteem om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer je afremt, wordt de accu dus opgeladen.

Technische specificaties

Snelheid
> 45kmh
Motor type
Bosch, 3000W, naafmotor
Motor positie
Achterwiel
Power Management
Ja
Snelheid max.
70km/h
Rijbewijs
min. A1 of rijbewijs B (indien voor 1 mei 2011 verkregen)
Standaard accu grootte
4200Wh (2x 2100Wh)
Batterij
Panasonic / 18650, Lithium-ion, 4200Wh (2x 2100Wh), 35Ah, 60V
Standaard aantal accu's
2
Optioneel extra accu
Niet mogelijk
Positie accu
Onder voetplaat & zadel
Uitneembare accu
Ja
Lader
230V
Laadtijd
2x 3,5u
Range
100-130km
EU Homologation Range
134km
Power cellen
Panasonic / 18650
EBS (Braking Recovery)
Ja
Batterij management systeem (BMS)
Ja
Banden
90/90-12 / 120/70-12
Achtervering
Oliegevulde, direct werkende schokbreker
Voorvork
Oliegevulde, direct werkende schokbreker
Remmen achteraan
Schijfrem
Remmen vooraan
Schijfrem
CBS (combined breaking system)
Ja
Afmeting (L/B/H)
1800/700/1130mm
Zithoogte (mm)
780 mm
Cruise control
Ja
USB aansluiting
Ja
LED verlichting
Ja
Milieuprestatie
emissie vrij
Wielgrootte
12inch
Modeljaar
2020
Afbeelding
Bosch motor

Een krachtige, hoogwaardige Bosch-motor met een sportief karakter en uitstekende acceleratie. Bovendien is hij ontzettend stil en biedt hij een zeer hoge energie-efficiëntie.

Afbeelding
NIU app

GPS / Anti-Diefstal / Traceersysteem / Scooter Diagnostiek / Helpcenter De NIU e-scooter is steeds verbonden met je smartphone via een intelligente app. De NIU heeft een computer die voortduren communiceert met de cloud zodat je real-time gegevens kan ontvangen op je mobiele telefoon voor anti-diefstal meldingen, dagelijkse rijgewoontes, diagnostiek, vermogen, en navigatie.

Afbeelding
360° bescherming

Slimme accu. Slimme bescherming. NIU heeft PACK* technologie, gebruikt door toonaangevende automobielfabrikanten wereldwijd, toegepast om een “schild” rond elke individuele cel te creëren om de integriteit van de volledige accu te beschermen. Tegelijkertijd verzekert het BMS real-time controle van de spanning, stroom, en temperatuur van de accu: 

 • Bescherming tegen overladen
 • Preventie van Kortsluiting
 • Temperatuurcontrole
 • Bescherming tegen overontlading
 • Preventie tegen Overstroom
 • Gelijkschakeling cellen
Afbeelding
Dubbel accu
De NIU N-GT is voorzien van standaard 2x 2100Wh (2x 35Ah) 60V accu's. Zo zit er eentje onder de voetplank en een ander onder het zadel. Ze werken intelligent samen en kunnen ook ook gelijktijdig worden opgeladen. Deze NIU N-GT heeft 3 standen: E-Save, Dynamic & Sport. Afhankelijk van in welke stand u rijdt kan u tot 160km actieradius bekomen. Dit is dan wel in ideale omstandigheden (lage belading, vlak traject, ideale temperatuur, etc.). Dankzij Lightning Fast Charging duurt een laadbeurt slechts 3,5u.
Afbeelding
Elektrisch remsysteem (EBS)

Remmen met intelligentie. Het EBS op deze NIU scooter maakt je rit niet enkel veiliger, het herwint ook energie voor het systeem. Gemiddeld levert het EBS 6% accucapaciteit, oftewel een bereik van 4km.

Afbeelding
Field Oriented Controller (FOC)

Het NIU FOC (Field Oriented Control) systeem werd gebouwd in samenwerking met BOSCH om een moderne, geavanceerde aandrijving te creëren. Door het perfecte evenwicht tussen prestaties en energieverbruik is de FOC belangrijk bij het vinden van een balans tussen bereik en snelheid.

De FOC is als het ware het brein dat de motor in real-time aanstuurt. Het herkent de omstandigheden waarin je rijdt en communiceert direct met de motor om zo optimaal mogelijk te presteren. De FOC kan de diagnostiek van de scooter aanvoelen, iets wat je als bestuurder niet kan zien, en beslissen hoe de motor zal reageren op de eisen die je eraan stelt.

Afbeelding
Actieradius
Een handig verkenningsvoertuig moet ook op een handige manier herladen kunnen worden. De NIU e-scooter verlengt het bereik met 20km in de tijd die nodig is om een maaltijd te nuttigen. De accu is tijdens een korte nachtrust volledig opgeladen, wat je 3-4 volle dagen of ongeveer 60km oplevert. Voor de NIU N-GT, N-Pro & M+ is een volledig laadbeurt nog slechts 3,5u.

Waarom kiezen voor ons?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Alleen bekende merken
 • Gepassioneerd team
 • Ruime voorraad
 • Persoonlijke begeleiding
 • Onderhoud op afspraak

Over ons →

Onderhoud- & reparatie dienst!

 1. Onderhoud en reparatie alle bekende merken
 2. Enkel kwalitatieve wisselstukken
 3. Vakmensen met kennis van zaken 
 4. Snelle hersteldienst
 5. Onderhoud op afspraak
 6. Economische tarieven

Maak een afspraak! →

Kom langs in onze showroom!

Geniet van persoonlijk advies
en ervaar onze producten
in een moderne showroom.

Antwerpsestraat 68
2845 Niel
Tel. 03 888 10 35

Contactgegevens →

Rijbewijs 

 • Rijbewijs AM, A1, A2 of B. Welk moet je bezitten voor welke scooter?scooter-rijbewijs

Overzicht rijbewijs AM, A1, A2 & B

Belastingsvoordeel e-Motor

Je kan genieten van een belastingsvoordeel bij de aankoop van een elektrische motor. Dat wil zeggen een e-scooter of e-motor die sneller rijdt dan 45km/h.

Ontdek meer →

Ecocheques

 • Een nieuwe e-scooter aankopen? Elektrische scooters, accessoires, onderhoud & herstelling kunnen betaald worden met ecocheques.

elektrische-scooter-ecocheques