Dringende herstellingen: Corona-maatregelen

De Fietsersbond/GRACQ en TRAXIO zijn verheugd te kunnen melden dat – in deze uitzonderlijke tijden - dringende fietsherstellingen mogelijk zijn. Er heerste de afgelopen dagen namelijk grote onduidelijkheid over het feit of fietshandelaars dringende fietsherstellingen mochten uitvoeren.

Afspraak maken? Bel ons op : 03 888 10 35
Contactpagina


Hou u aan de regels:

  • Breng uw tweewieler binnen via onze achter ingang via de Albertstraat (ter hoogte van nr. 16)
  • Laat uw tweewieler achter de balk staan
  • Bel ons op op bovenstaand nummer
  • Wij doen de deur open
  • Meld wat er moet herstelt of onderhouden worden
  • De tweewieler blijft ruim 3 uur buiten staan
  • Tweewieler wordt gedesinfecteerd en in onze werkplaats gezet

 

 


 

Afbeelding
Afspraak

Voor periodiek onderhoud of standaard herstellingen kan u een afspraak maken, bij voorkeur via telefoon. Indien mogelijk kunnen wij voor standaard onderhoud de afspraak zo inplannen dat u kan wachten of minstens dezelfde dag uw tweewieler kan terug hebben. 

Bel: 03/888.10.35 →

 

 

Afbeelding
Onderhoud & Herstelling

Bij ons kan u terecht voor al uw herstellingen of periodieke onderhouden. Dit voor fietsen, elektrische fietsen of scooters van alle bekende merken*. Onze werkplaats is uitgerust met het beste materiaal en onze herstellingen worden uitgevoerd met de beste wisselstukken. Bovendien volgen wij doorheen heel het jaar cursussen om ons de laatste nieuwigheden op de markt eigen te maken. Zowel voor fietsen, elektrische fietsen eals de scooters.

*Voor scooters kunnen wij helaas geen merken herstellen die we zelf niet verdelen. Dit door een gebrek aan de juiste wisselstukken en onderdelen.

 

Afbeelding
Binnenbrengen van herstellingen

Onze werkplaats is eenvoudig bereikbaar via de achterzijde van onze winkel. Aarzel dan ook niet om via deze weg langs te komen met uw tweewieler. De ingang van onze werkplaats is bereikbaar via de Albertstraat te Niel. Na 50m kan u inslaan in een voorziene weg die naar onze werplaats leidt. U kan daar parkeren.

Adres & Openingsuren →