De Meester fietsen - scooters bvba

De Meester fietsen - scooters bvba is al 30 jaar gepassioneerd ebike - fiets & (motor)scooter dealer. Op deze pagina vindt u al onze contact gegevens. 

Contact

De Meester fietsen - scooters bvba
Antwerpsestraat 68-70
2845 Niel
03  888 10 35
info@rijwielendemeester.be
BTW n°: BE 0896752528

Openingsuren
ma | wo | do | vr9u-12u30 | 13u30-18u
za9u-17u
di | zogesloten
9/9 tem 25/9gesloten

E-bike, Fiets of Scooter

Bent u van plan om een elektrische fiets*, fiets** of scooter*** aan te schaffen? Wij zijn gepassioneerd tweewieler verdeelpunt met meer dan 30 jaar ervaring. U kan dan ook bij ons terecht voor een verkennend gesprek of gedetailleerde uiteenzetting van elk product. 

E-bike specialisatie

Daarnaast zijn wij Riese und Müller ebike Erlebnis-Store | Experience-Store. Wij hebben steeds een hele reeks testmodellen beschikbaar*. Ontdek het NuVinci traploos & automatisch systemen, ervaar een Gates Carbon drive systeem of trap eens vlot door tot 45km/h met een speed pedelec. Vaak kunnen wij zelfs met u meerijden om een begeleide testrit te verzorgen. Zo kunnen wij tijdens het rijden antwoorden op al uw vragen en u voorzien van extra informatie waar nodig. Kom daarom langs voor meer uitleg of een vrijblijvende test met één of meer van onze beschikbare modellen. Maakt u graag een afspraak? Contacteer ons via het formulier hiernaast.

* Als Erlebnis-Store hebben wij steeds om en bij de 10 modellen in test! Wij voorzien steeds een brede variatie aan ebikes met minstens 1 testmodel per schakelsysteem. Zo kan u zeker elk schakelsysteem testen. Elk model in elk schakelsysteem is jammer genoeg niet mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden!

** Wij hebben steeds een ruime voorraad fietsen op stock waarmee u kan testen. Voor fietsen niet in stock kunnen we samen de mogelijkheden bekijken. Vraag ons naar de mogelijkheden!

*** Scooters en motorscooters kunnen we jammer genoeg niet in test aanbieden. Contacteer ons echter naar de mogelijkheden om via de invoerder aanvraag te doen.


Afbeelding
Parkeren

Als u met de wagen komt hebben wij achteraan onze winkel parkeergelegenheid die via de Albertstraat (ter hoogte van nr. 16) te bereiken is. Daarnaast vindt u op wandelafstand (1 min.) een ruime parking van supermarkt keten Carrefour.

  • Parkeerplaats showroom: ter hoogte van Albertstraat 16, 2845 Niel doorgang op uw linkerkant inrijden
  • Carrefour parking: Antwerpsestraat 43, 2845 Niel
Afbeelding
Wij zijn Riese und Muller Experience-Store!

In de Erlebnis-Store staan de fietsen van Riese & Müller in het middelpunt van het fietsenaanbod.

Lees meer →