De Meester (e)Mobility Solutions bvba: fietsen, ebikes & (e)scooters

De Meester (e)Mobility Solutions bvba is al 30 jaar gepassioneerd ebike, fiets, scooter, motorscooter en elektrische scooter dealer. Op deze pagina vindt u al onze contact gegevens. 


Afbeelding
Contact

De Meester (e)Mobility Solutions bvba
Antwerpsestraat 68-70
2845 Niel
03  888 10 35
info@rijwielendemeester.be
BTW n°: BE 0896752528

Route & Parkeren
Routeomschrijving
Parkeren (Nieuw aangelegde publieke parking: Antwerpsestraat 82, 2845 Niel, op 30 meter)

Openingsuren
ma | wo | do | vr9u-12u30 | 13u30-18u
za9u-17u
di | zogesloten
  

**********************************

Zomersluitingen:

22-7 t.e.m. 24-7
12-8 t.e.m. 17-8

**********************************


(e)Mobility Solutions: eBikes, fietsen & scooters

Bent u van plan om een elektrische fiets*, fiets** of (e)scooter*** aan te schaffen? Wij zijn gepassioneerd tweewieler verdeelpunt met meer dan 30 jaar ervaring. U kan dan ook bij ons terecht voor een verkennend gesprek of gedetailleerde uiteenzetting van elk product. 

E-bike specialisatie
Daarnaast zijn wij Riese und Müller ebike Erlebnis-Store | Experience-Store. Wij hebben steeds een hele reeks testmodellen beschikbaar*. Ontdek het Enviolo traploos & automatisch systemen, ervaar een Gates Carbon drive systeem of trap eens vlot door tot 45km/h met een speed pedelec. Vaak kunnen wij zelfs met u meerijden om een begeleide testrit te verzorgen. Zo kunnen wij tijdens het rijden antwoorden op al uw vragen en u voorzien van extra informatie waar nodig. Kom daarom langs voor meer uitleg of een vrijblijvende test met één of meer van onze beschikbare modellen. Maakt u graag een afspraak? Contacteer ons via het formulier hiernaast.

* Als Experience-Store investeren wij sterk in een uitgebreid demo fietspark. Omdat wij onze klanten willen laten voelen wat een Riese und Muller ebike is hebben wij steeds om en bij de 10 modellen in test! Wij voorzien steeds een brede variatie aan ebikes met minstens 1 testmodel per schakelsysteem. Zo kan u zeker elk schakelsysteem testen. Elk model in elk schakelsysteem is jammer genoeg niet mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Passie voor de fiets
** Wij hebben steeds een ruime voorraad fietsen op stock waarmee u indien interesse een testrit kan maken. Voor fietsen niet in stock kunnen we steeds de opties bekijken om een test alsnog mogelijk te maken. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Specialist (e)scooters
*** Scooters en motorscooters kunnen we jammer genoeg niet in test aanbieden. Contacteer ons echter naar de mogelijkheden om via de invoerder te bekijken wat mogelijk is om alsnog iets te organiseren. Elektrische scooters hebben we wel in test.

Contacteer ons, maak een afspraak, een testrit*, ...


Afbeelding
Parkeren

Als u met de wagen komt zijn er verschillende parkeermogelijkheden nabij onze winkel:

Onderhoud & Herstellingen: achteraan onze winkel (kleine) parkeergelegenheid die via de Albertstraat (ter hoogte van nr. 16) te bereiken is. U kan ook parkeren in Albertstraat, Landbouwstraat of onderstaande locaties.

Showroom:
- Nieuw aangelegde publiek parking: Antwerpsestraat 82, 2845 Niel (op 30 meter)
- Ruime parking van supermarktketen Carrefour: Antwerpsestraat 43, 2845 Niel (op 100 meter)

Afbeelding
Wij zijn Riese und Muller Experience-Store!

In de Erlebnis-Store staan de fietsen van Riese & Müller in het middelpunt van het fietsenaanbod.

Lees meer →