Terug open vanaf 11 mei.

Vanaf 11 mei mag onze winkel terug open. Ons De Meester-team staat klaar om jou te adviseren bij al jouw vragen.

Hoe pakken wij deze crisis aan?

Bekijk onze pagina: Corona FAQ & maatregelen

Op zoek naar een nieuwe fiets, elektrische fiets of scooter?

Maak bij voorkeur een afspraak. Het kan momenteel erg druk zijn.

 

 

Afbeelding

 

De Meester (e)Mobility Solutions bvba: fietsen, ebikes & (e)scooters

De Meester (e)Mobility Solutions bvba is al 30 jaar gepassioneerd ebike, fiets, scooter, motorscooter en elektrische scooter dealer. Op deze pagina vindt u al onze contact gegevens. 

Contact

Antwerpsestraat 68-70
2845 Niel
03  888 10 35
info@rijwielendemeester.be
BTW n°: BE 0896752528

Route & Parkeren
Routeomschrijving
Parkeren (Nieuw aangelegde publieke parking: Antwerpsestraat 82, 2845 Niel, op 30 meter)

Openingsuren

Openingsuren:

ma | wo | do | vr9u-12u30 | 13u30-18u
za9u-17u
di | zogesloten

 


 

Contacteer ons.

Bent u van plan om een elektrische fiets*, fiets** of (e)scooter*** aan te schaffen? Wij zijn gepassioneerd tweewieler verdeelpunt met meer dan 30 jaar ervaring. U kan dan ook bij ons terecht voor een verkennend gesprek of gedetailleerde uiteenzetting van elk product. 

E-bike specialisatie
Bent u van plan om een elektrische fiets aan te schaffen? Wij zijn een zelfstandige fietshandel gespecialiseerd in het merk Riese und Muller. Voor die reden dragen wij met trots het R&M label van Erlebnis-Store | Experience-Store. Dit wil zeggen dat wij investeren in: een shop-in-shop winkelinrichting, elk model beschikbaar als toonzaalmodel en een brede reeks testmodellen*.

Ontdek het Enviolo traploos of Rohloff systeem, ervaar een Gates Carbon drive systeem of trap eens vlot door met een speed pedelec.

Kom daarom langs voor meer uitleg (op elk moment) of indien interesse een testrit (na afspraak). Contacteer ons via het formulier hiernaast.

* Als Erlebnis-Store investeren wij elk jaar in minstens 10 testmodellen. Wij voorzien steeds een brede variatie aan modellen met telkens minstens 1 testmodel per schakelsysteem. Zo kan u zeker elk schakelsysteem testen (zeer belangrijke keuze in uw aankoop). Elk model in elk schakelsysteem, kadermaat, kleur beschikbaar stellen is jammer genoeg niet mogelijk.

Passie voor de fiets
** Wij hebben steeds een ruime voorraad fietsen op stock waarmee u indien interesse een testrit kan maken. Voor fietsen niet in stock kunnen we steeds de opties bekijken om een test alsnog mogelijk te maken. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Specialist (e)scooters
*** Scooters en motorscooters kunnen we jammer genoeg niet in test aanbieden. Contacteer ons echter naar de mogelijkheden om via de invoerder te bekijken wat mogelijk is om alsnog iets te organiseren. Elektrische scooters hebben we wel in test.


Afbeelding
Parkeren

Als u met de wagen komt zijn er verschillende parkeermogelijkheden nabij onze winkel:

Onderhoud & Herstellingen: achteraan onze winkel (kleine) parkeergelegenheid die via de Albertstraat (ter hoogte van nr. 16) te bereiken is. U kan ook parkeren in Albertstraat, Landbouwstraat of onderstaande locaties.

Showroom:
- Nieuw aangelegde publiek parking: Antwerpsestraat 82, 2845 Niel (op 30 meter)
- Ruime parking van supermarktketen Carrefour: Antwerpsestraat 43, 2845 Niel (op 100 meter)

Riese und Muller Erlebnis Store
Wij zijn Riese und Muller Experience-Store!

In de Erlebnis-Store staan de fietsen van Riese & Müller in het middelpunt van het fietsen aanbod.

Lees meer →