Fiets op krediet

Financiering

  1. Fiets, Elektrische fiets, Speed pedelec, Cargo op krediet*: het kan!
  2. Looptijd: 12 tot 42 maanden. 
  3. Minimale looptijd: 1 jaar
  4. Simulatie & aanvraag via KBC website of op afspraak bij ons

Wilt u graag een afspraak?

*Momenteel is krediet voor scooters, motorscooters of elektrische scooters niet (meer) mogelijk. Wij bekijken momenteel nieuwe oplossingen om dit weer te kunnen aanbieden zoals voorheen. Contacteer ons voor meer informatie. 


Jou nieuwe fiets, speed pedelec of e-bike hoeft niet onbereikbaar te zijn dankzij de krediet formule van De Meester (e)Mobility Solutions & KBC.

Samen met partner KBC bieden we de mogelijkheid om uw fiets, elektrische fiets, speed pedelec te financieren. Interessant ook voor wie van een mobiliteitsbudget geniet en zo zijn of haar fiets wil financieren. Onze partner KBC biedt interessante voorwaarden tot krediet. Afhankelijk van het aankoopbedrag varieert de mogelijke looptijd van 12 tot 42 maanden. Rentevoet afhankelijk van het moment en kan variëren.

Alle dossiers worden afgesloten via KBC zelf en kunnen door ons gefaciliteerd worden. Krediet wordt enkel verleend mits voldaan wordt aan alle voorwaarden gesteld door KBC. 

KBC website
KBC simulatie tool

Let op, geld lenen kost ook geld.

Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 1.500 euro met een looptijd van 24 maanden aan een vast jaarlijks kostenpercentage en vaste actuariële debetrentevoet van 0,80% , betaal je 24 maandelijkse aflossingen van 63,03 euro of in totaal 1.512,48 euro. Tarief geldig vanaf 7/01/2020 voor looptijden tot 60 maanden, voor een lening op afbetaling voor de financiering van een (elektrische) fiets, aangekocht door een particulier.

Adverteerder: De Meester (e)Mobility Solutions, Hubert Coeckstraat 18, 2845 Niel, BTW BE 0896.752.528 RPR Antwerpen.

 

KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM EN WE BEKIJKEN MET U DE MOGELIJKHEDEN

Afbeelding