fietsleasing

U kan een fiets leasen via uw werkgever?

Komt u in aanmerking om via uw werkgever een fiets te leasen via één van onderstaande partners?

Dan bent u bij ons zeker van een professionele begeleiding in de keuze van uw fiets, e-bike, elektrische bakfiets of andere. Naast de keuze van uw fiets helpen wij u graag verder voor de aanvulling met een gepaste helm, fietstas of ander leuk accessoire. Na de keuze kan u via ons rekenen op de professionele naservice en onderhoud. Ons vakkundig team van verkopers en techniekers ontvangen u graag in onze showroom!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Ctec

lease a bike

Lease a bike

Bedrijfsfietsen

De bedrijfsfiets heeft de afgelopen tijd enorm aan populariteit gewonnen. De redenen om voor een fiets via leasing te kiezen is voor alle partijen dan ook talrijk. De positieve invloed van fietsen zijn meer dan bekend. Allereerst vermijden we door te fietsen met zen allen de dagelijkse files. Iets wat met de dag een groter probleem dreigt te worden. Dit voor zowel onze gemoedsrust als voor het milieu. We merken dat vanuit alle hoeken initiatieven ontstaan om ons mobiliteitsprobleem sneller en krachtiger aan te pakken. Fietsleasing blijkt daarbij één van de grootste potentiële oplossingen waarvoor zowel werkgever als werknemer meer dan voor open staan!

Naast oplossingen voor de werknemers is fietsleasing natuurlijk ook een opportuniteit voor het bedrijf zelf. De fiets of elektrische fiets moet namelijk niet louter worden ingezet als woon-werk vervoer maar kan ook gewoon als gebruikt worden om het werk te kunnen uitvoeren. Een grote productie site, visites bij klanten in de stad, vervoer van pakketjes, ... Met het breed aanbod fietsen dat we kunnen aanbieden is er voor elke toepassing een oplossing!

(e)Mobility

De Meester eMobility Solutions BV is over de jaren uitgegroeid van een fietsen- en scooterwinkel naar de aanbieder van mobiliteitsoplossingen. Meer en meer werknemers kiezen voor de (elektrische) fiets als oplossing voor dagelijks woon-werk verkeer. Werkgevers zien vandaag fietsleasing als een opportuniteit om hun werkgevers deze stimulans te bieden met duurzame mobiliteit hun bedrijf positief in het daglicht te stellen. Fietsende werknemers blijken efficiënter en gezonder. De mogelijkheid om een fonkelnieuwe moderne (elektrische) fiets te mogen leasen via het bedrijf zorgt voor een extra motivatie waarbij de werknemer zich extra gewaardeerd voelt.

Aanbod

Bij ons kan u terecht voor een breed aanbod kwaliteitsfietsen van bekende merken in alle categorieën: speed pedelecs (45km/h e-bikes), elektrische fietsen (25km/h versies), mountainbikes, stadsfietsen, vouwfietsen, (elektrische) bakfietsen, enz. Via verschillende aanbieders van fietsleasing zorgen wij voor het ontvangst van werknemers die via hun werkgever een fiets mogen uitkiezen. We zorgen voor deskundig advies, testritten, begeleiding en service. Naast een waaier aan fietsmerken bieden we daarnaast nog ruime keuze in accessoires om uw (elektrische) fiets mee uit te rusten of aan te vullen. Kies bij ons jou fiets en onze leasepartners handelen verder de administratieve kant van de zaak door een helder leasingplan aan te bieden waarmee u zorgeloos de baan op kan. 

Afbeelding

Iedereen wint

Voordelen voor de werkgever

  • Een positief imago. Milieubewust, maatschappelijk verantwoord ondernemen, gezonde werknemers. Kleinere parkeerplaatsen, rustigere straten, …
  • Fiscaal. bedrijfsfietsen en toebehoren / accessoires zijn 120% fiscaal aftrekbaar. Voor wie regelmatig met de fiets naar het werk rijdt zijn er ook geen sociale zekerheidsbijdragen verschuldigd.
  • Efficiënte en gezonde werknemers. Mensen komen met een vrij hoofd op door een stressvrije fietstocht naar het werk. Fietsende werknemers zijn gezonder, stipter, vrolijker en positiever.
  • Bespaar kosten. Werknemers zullen minder afwezig zijn wat al een kost bespaart op zich. Daarnaast kan de werkgever besparen op brandstof, verzekering, taksen, etc.
  • Fietsleasing. We werken samen met KBC lease, Team Cyclis, O2O, Ctec, Lease A Bike. Partijen met een bom aan ervaring in fietsleasing. Via deze partners kan u een leaseplan op maat laten ontwikkelen om te starten met fietsleasing.

Voordelen voor werknemer

  • Geen file. We kennen allemaal het file probleem op onze Belgische wegen. In vele gevallen ben je met de (elektrische) fiets gewoon een stuk sneller. Met de elektrische fiets kan je vandaag de dag al lange afstanden overbruggen (voor meer informatie: zoekbalk > elektrische fietsen > actieradius calculator),  Bovendien ben je altijd zeker van je reistijd en hoef je geen parkeerplaats te zoeken!
  • Fietsvergoeding. De fietsvergoeding kan tot €0,23 per gereden fietskilometer oplopen en is belastingvrij. Dat wil zeggen € 0,23 per kilometer en besparing van brandstofkosten, onderhoud aan je wagen, etc.
  • Gezondheid en fun. Fietsen is gezond. Doe je het niet voor de portemonnee dan wel voor je gezondheid. Verder zal je merken dat fietsen gewoon ook leuk is. Met de kwaliteit van een bekend merk fiets, elektrische fiets of speed pedelec is comfort en fietsgenot verzekerd. Doe daar de diefstal en schadeverzekering, pech verhelping en het onderhoudsplan van je leasing maatschappij bij en je kan in alle rust de baan op.

Interesse in een bedrijfsfiets of leasefiets?
Wij helpen u graag verder in het leasingproces van uw fiets of elektrische fiets. Contacteer ons

Afbeelding