Rohloff

Het beste wat de markt te bieden heeft

De Rohloff SPEEDHUB 500/14 is ontwikkeld voor zowel professionele fietsers als performance hobby fietsers die rekenen op betrouwbaarheid, perfecte single gear ratio's, een brede keuze aan schakelmogelijkheden, weinig onderhoud en eenvoudig in gebruik. De Rohloff naaf is uiterst efficiënt, heeft een laag gewicht en is zelf ideaal voor pro racing doeleinden.

De gesloten versnellingsbak verzekerd betrouwbaarheid en duurzaamheid zelfs in de meest zware omstandigheden. De even ratio van 14 versnellingen verschillen 13,6% tussen de versnellingen wat het mogelijk maakt om continu op een hoge peak performance te rijden. De ranges maken het zeker om altijd de exact juiste versnelling te schakelen, op elk moment, in elke situatie. Pure fun gegarandeerd.

De SPEEDHUB 500/14 wordt bediend met een twist shifter die de kabel naar de versnellingsnaaf in een opwaartse of neerwaartse beweging schakelt. In tegenstelling tot andere conventionele naafversnellingen ligt het index systeem per versnelling niet in de shifter maar in de naaf zelf. Dit design heeft geen slijtage en hoeft niet periodiek bijgesteld te worden. 

Afbeelding
Afbeelding

Rohloff ketting naar riem ombouw

Sommige fiets of e-bike modellen komen standaard met Rohloff ketting combinatie. Rohloff biedt de mogelijkheid om met een conversie kit de ombouw van ketting naar riem aandrijving uit te voeren. Wij bieden deze service aan met de officiële ombouw kit in combinatie met professionele uitlijntechnologie. Meer weten? Lees verder →

Afbeelding


Afbeelding
Testrit

Als Erlebnis-Store | Experience-Store voor Riese und Muller hebben wij steeds een eBike met Rohloff systeem in test staan. Wij leggen u alles in detail uit en u kan in vele gevallen genieten van een begeleide testrit voor een optimale ervaring met het product.

Vraag een testrit aan! →


Afbeelding
Shimano naaf

Weinig onderhoud, budget vriendelijk en schakelen wanneer je wil. 

Lees verder →

Afbeelding
Nuvinci naaf traploos

Altijd de juiste versnelling, hoogst mogelijke comfort en weinig onderhoud. 

Lees verder →

Afbeelding
Nuvinci naaf automatisch

Altijd de juiste versnelling, volledig automatisch, niets meer doen als enkel genieten van uw rit!

Lees verder →

Afbeelding
Derailleur

Sportief schakelen, minste rolweerstand maar onderhevig aan onderhoud en zorg. Ideaal voor sportievelingen en high speed fietsers. Haalt het meeste uit uw accu mits correct schakelen.

Lees verder →