Aankoop van een eBike: enkele tips!

Wij zijn gespecialiseerd eBike store

Het belangrijkste is dat u de juiste ebike koopt. Tenslotte is een elektrische fiets een waardevolle aankoop. Het is onze taak om u daarin te adviseren. Dit kunnen we dan ook het beste doen vanuit ons winkelpunt waar we samen met u de ideale fiets vinden. Dit doen we door uw wensen goed te analyseren en uw voorkeuren om te zetten in testritten met een aantal fietsen. Hieronder staan alvast een aantal cruciale aankooptips.

Onze tips:

- Kies voor een bekend merk omwille van kwaliteit, garantie en comfort.
- Kies voor bekende eBike systeem zoals Bosch of Yamaha.
- Hecht belang aan de keuze voor het juiste schakelsysteem: Shimano Nexus, Enviolo Nuvinci, Derailleur of Rohloff. Een algemeen overzicht: Lees meer →
- Een efficiënte motor is minstens even belangrijk dan een grote batterij inhoud. Meer weten over de verschillende motoren? Lees meer →
- Kwaliteit betekent veiligheid en comfort.
- Analyseer goed jou specifieke behoefte(n) en maak ze ons over. We bekijken samen met jou wat de ideale e-bike is afgestemd op jou wensen.
- Focus niet alleen op het facet “elektrisch” maar ook op de basisfiets waaruit deze is opgebouwd
- Test en vergelijk voor een juiste keuze

Onze ebike modellen zullen alvast aan alle bovenstaande criteria voldoen. De service en kwaliteit is gegarandeerd door dit merk. Wij staan u steeds graag te woord om elke fiets in detail voor u toe te lichten en u te begeleiden bij uw aankoop. Bovendien zijn wij Experience-Store voor Riese und Muller. Testen is ook steeds een mogelijkheid. Wij hebben steeds een brede waaier testfietsen ter beschikking.

 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Meer info? Een offerte of bestellen?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Afbeelding